Négyesi Emy Biography (English version is below)

Köszöntelek honlapomon, engedd meg, hogy bemutatkozzam:

Négyesi Emiliának hívnak, Budapesten születtem, 2003-óta dolgozom fodrászként.

Mindig is érdekelt a divat, különösképpen az emberek megszépítése. Olyan szakmát választottam, amivel amellett, hogy a hobbim művészi énemet is nap, mint nap ki tudom bontakoztatni. Szerencsém volt belekóstolni a modellkedés világába (dolgoztam itthon és Milánóban is), nem véletlenül szeretek fotózásokon dolgozni, de most már csak fodrászként. Angolul folyékonyan beszélek, olaszul társalgási szinten, munkám mellett a rajz/festészet, lovaglás és a nagy séták a kutyusommal kapcsolnak ki igazán.

A mai rohanó világban sajnos a belső értékek háttérbe szorultak, de ne feledjük el, hogy nem a személyiségünket veszik észre először, a siker kulcsa-a tudás-mellett a jó megjelenés az ápolt külső és természetesen a hozzánk illő frizura is. 

Szabó Imre mesterfodrásztól tanultam az alapokat, fodrászként is hosszú évekig dolgoztunk együtt. Mesterem neve garancia a szakmában, hiszen több ezer fodrászt oktatott ebben az országban. A jó alap elengedhetetlen, viszont a folytonos tanulás is része az életemnek Sasson, Tigi, Tony&Guy, Sacco dvdk, tanfolyamok segítenek nekem ebben.

2019-től már saját stúdiómban várom a szépülni vágyókat.

Central Media Akadémia Személyi Stylist tanfolyamát idén sikeresen elvégeztem, valamint a Nők Lapja 'Átalakítjuk' rovatáben fodrászként dolgozhattam. 

Véleményem szerint a legfontosabb, hogy elsősorban szeresd azt, amit csinálsz, hiszen csak akkor vagy hiteles és professzionális. Amennyiben fodrász szakember vagy és szeretnéd fejleszteni a már meglévő tudásod, akkor nagy segítségedre lehetek Neked ebben. Oktató videóimon keresztül tanulhatsz vagy személyre szabott oktatáson vehetsz részt, de természetesen több modul közül választhatsz. Részletekért görgess lejjebb!

 https://www.youtube.com/watch?v=ZJT8T1MAvl8&t=26s

Szakmai tapasztalatom széleskörű mind a szalonmunka, mind a külsős munkák ( magazin fotózások, forgatások, esküvői frizura) terén. Referencia munkáimat megnézheted itt honlapomon, ha szeretnél velem dolgozni kérlek írj emailt és megbeszéljük a részleteket.

Köszönöm, hogy elolvastad bemutatkozásomat, remélem hamarosan találkozunk, de addig is ne feledd, hogy semmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság.


Emy Négyesi Biography

Welcome to my homepage, let me introduce myself:

I'm Emilia Négyesi, I was born in Budapest, and I've been working as a hairdresser since 2003. I have always been interested in fashion, especially in rendering people beautiful. I have chosen a profession which is also my hobby, and which gives me the opportunity to unfold my artistic side day by day. I had the chance to be a model as well (I worked both in Hungary and in Milan, Italy), thefore, it is not a coincidence that I like working at photo shootings, even though nowadays I rather work as a salon hairdresser. I speak English fluently, and I also speak in Italian at an intermediate level. Next to my job drawing/painting, horse riding and walking with my dog help me relax.

Unfortunately, in our rushing world internal values became less important, but let's not forget that our personality is not noticed immediately by others. The key to success - next to knowledge - is neat appearance, perfect look and a suitable hairdo. 

I learnt the basics from Imre Szabó hairdresser master, and we were collaborating for several years now. His name is a guarantee in this profession, he trained thousands of hairdressers in Hungary. The proper basics of qualification are indispensable, however, life-long learning is an integrated part of my life, thanks to Sasson, Tigi, Tony&Guy, Sacco DVDs I can constantly broaden my knowledge.

I opened my own Saloon in 2019, I hope that, You will enjoy my cozy, tiny studio, where you can relax  beside the styling.

In this year I got my Personal Stylist qualification from Central Media Academy and I could work as a hair stylist with the hungarian best selling magazine  Nők Lapja in the 'Reshape' column.


In my own opinion, the most important is to love what you do, in this way you can be authentic and professional. In case you are already a hairdresser and you wish to broaden your knowledge, I can help you achieve your goal. You can learn with my training videos or you can take part in a personal training, of course, you are free to choose from more modules. 

https://www.youtube.com/watch?v=ZJT8T1MAvl8&t=26s

I have vast professional experience gained in salons and in external works (magazine photo and film shootings, bridal hairdos). You can see my reference works here on my homepage. In case you wish to work with me, please send me an e-mail, and we will discuss the details.

Thank you for dedicating time to read my presentation. I am looking forward to meeting you in person soon, meanwhile, do not forget that nothing enhances more your beauty than happiness.

Academy

A tudás hatalom / Knowledge is power 

( Francis Bacon )

3 in 1

azaz 3 hajvágás 1 nap alatt

Kezdő fodrász vagy és úgy érzed, hogy nem tanultál eleget az iskolában vagy hiányosak ismereteid az alap hajvágások terén és már a youTubos videók sem segítenek? Nem tudod mi az a modellezés, lerajzolni egy hajvágást dvd-ről? Nem mersz rövid hajat vágni? Akkor ez a Te tanfolyamod. Hosszú átmenetes, bob és pixie hajvágás alapjait tanítom meg Neked. Modellt NEM tudok biztosítani, de akár babafejen is dolgozhatsz, saját eszközeiddel. Lépésről-lépésre veszünk át minden hajvágást, lerajzoljuk, levágjuk mindvégig melletted állok és segítek. Kijavítom a már berögzült hibáidat és oklevelet is kapsz.

Maximum létszám 3 fő. A tanfolyam időtartama 6 óra szombati napon, maximum 2x10 perc szünettel, hiszen ide tanulni jövünk nem szünetelni ;) 

Árak:

2 fő esetén                                45000 Ft/fő

1 fő esetén                                 75000 Ft/fő

( 3 vagy több fő esetén kiszállás is lehetséges, kérj emailben árajánlatot ) 

Tanfolyamra jelentkezés: 

negyesiemy@gmail.com


'Bob/Pixie/Layered'

Speciális tanfolyam egy forma kialakítása

16 éves szakmai tapasztalatom - fodrászok továbbképzése és oktatása - alatt a leginkább felmerülő probléma az volt, hogy bizonyos formákat nem tudnak vagy nem mernek kialakítani a hiányos szakmai ismereteik miatt. Ha Te csak a bob (egy hossz/átmenetes) vagy csak a rövid (klasszikus vagy pixie) frizurát szeretnéd tőlem Tigi hajvágási stílusban megtanulni, akkor neked ez a továbbképzés lesz a legjobb választás. Modellt NEM tudok biztosítani, saját eszközökkel dolgozol.

Gyakorlott fodrászoknak is ajánlom ezt az okleveles tanfolyamot, inkább egyéni oktatási formában, de természetesen kezdőket csoportos oktatás keretein belül is vállalok. Maximum létszám 3 fő. A tanfolyam időtartama 3 óra, egyszeri 15 perces szünettel !

Bob vagy rövid hajvágás step by step továbbképzés 

Árak:

2 fő esetén                                  25000Ft/fő

1 fő esetén                                   35000Ft/fő

( 3 vagy több fő esetén kiszállás is lehetséges, kérj emailben árajánlatot ) 

Jeletkezés:

négyesiemy@gmail.comAlkalmi frizura

kezdő kurzus-step 1

Ha nem tanultad meg vagy még sosem tanították, hogy hogyan kell tupírozni, szépen besütni, feltűzni a hajat, kialakítani egy kontyot. Ha azt sem tudod, hogy mivel, hogyan, de azt már tudod, hogy miért, akkor ez a kezdő kurzus lesz az első lépés, hogy a jövőben Te is konty mester legyél

Sminkeseknek is ajánlom, ha ballagási, menyasszonyi smink mellé plusz szolgáltatásként a frizura készítésével szeretnéd bevételed növelni.

Tematika (2 frizura kialakítása elmélettel) :

Hajsütés, tupírozás, feltűzés (half up do), balance kialakítása, lazán feltűzött tarkó konty (updo). Modellt NEM tudok biztosítani, de eszközöket igen! Az okleveles kurzus, időtartama 4-4,5 óra 2x10 perc szünettel.

Árak:

2 fő esetén                                      35000Ft/fő

1 fő esetén                                        50000Ft/fő

( 3 vagy több fő esetén kiszállás is lehetséges, kérj emailben árajánlatot )

Jelenkezés: 

negyesiemy@gmail.com

Alkami frizura

haladó kurzus-step 2

Már ismered az alapokat vagy a kezdő kurzusomon részt vettél és szeretnéd a már meglévő tudásodat elmélyíteni. Szeretnél 2-3 izgalmas, gyorsan elkészíthető kontyot kialakítani, szeretnél fotózásokon dolgozni és megtanulni a 'hollywood waves' technikát vagy éppen a letisztult banán konty kialakítása érdekel, akkor az okleveles haladó kurzus lesz a megfelelő továbbképzés számodra.

A kurzus alatt 3 frizurát készítünk el egyéni kívánság alapján, modellt NEM tudok biztosítani, de eszközöket igen! A tanfolyam időtartama 4-4,5 óra 2x10 perc szünettel.

Csak egyéni oktatás lehetséges! 

Ára:

1 fő                                                         50000 Ft

Jelenkezés:

negyesiemy@gmail.com

Konty oktatás közben

During my Occasional Hairstyle Course

Szabó Imrével

With my Master

Rövid hajvágás tanfolyam

Short Haircut Course

https://www.youtube.com/watch?v=ZJT8T1MAvl8&t=55s